FREE SHIPPING to NL on all orders above €50

Biologische Teunisbloemolie Bon Sens

Vendor
Bon Sens
Regular price
€17,95
Sale price
€17,95
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Biologische Teunisbloemolie Bon Sens
Biologische Teunisbloemolie Bon Sens
Biologische Teunisbloemolie Bon Sens
Biologische Teunisbloemolie Bon Sens

Biologische Teunisbloemolie Bon Sens

Vendor
Bon Sens
Regular price
€17,95
Sale price
€17,95
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Quantity must be 1 or more

Bon Sens Teunisbloemolie is een zeer bijzondere olie die bijdraagt om je huid en haar een flinke oppepper te geven!

Productkenmerken Biologische Teunisbloemolie

  • Voedt en beschermt de huid
  • Hydraterend en verzachtend
  • Anti-Aging eigenschappen
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van je huid
  • Linolzuur voedt je huid intensief
  • Onverzadigde omega vetzuren helpen bij droge huid en droog haar
  • Het essentiële onverzadigde vetzuur gamma-linoleenzuur (GLA) heeft een zeer zuiverende werking voor de huid
  • Kan inwendig en uitwendig gebruikt worden voor een mooiere en gezondere huid
  • 100% biologisch, ongeraffineerd en koudgeperst
  • 100 ml

De voordelen van Teunisbloemolie

Teunisbloemolie, en dan met name de koudgeperste, ongeraffineerde biologische Teunisbloemolie, heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. Met name gamma-linoleenzuur (GLA) is rijk vertegenwoordigd in deze bijzondere olie. GLA heeft een zuiverende en huidondersteunende werking. Dat maakt dit een fijne olie bij onzuiverheden op de huid. 

Ook helpt deze olie de elasticiteit en celstructuur van het huid en haar te verbeteren, en helpt het hiermee tegen vroegtijdige huidveroudering. 

Toepassingen van Teunisbloemolie

  • Gebruik op je huid: gebruik na het douchen of reinigen van de huid van je gezicht of lichaam. Gebruik bij voorkeur 's avonds, zodat de olie 's nachts haar werk kan doen. Het draagt bij aan een goed gevoede en gladde huid. Verdeel enkele druppels over je gezicht en over plekken op je lichaam die extra aandacht nodig hebben. Denk aan rimpels, puistjes en droge plekjes. 
  • Gebruik in je haar: gebruik deze olie als haar- en hoofdhuidmasker. Verdeel de olie door licht vochtig haar en masseer enkele druppels in je hoofdhuid. Laat enkele uren intrekken en was je haar vervolgens met je normale shampoo. 

Herkomst Teunisbloemolie

Teunisbloemolie komt van oorsprong uit Midden-Amerika. Het wordt al eeuwen door de Indianen gebruikt. De goudkleurige olie wordt koudgeperst uit de zaden van de Teunisbloem. 

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)