Bestellingen boven €35 GRATIS VERZENDING

Merken

Lekkerineenpotje (Nederland)

Lekkerineenpotje is een cosmeticalijn geboren (aan een keukentafel in Utrecht) uit een ideaal: écht natuurlijke cosmetica de norm maken. Lekkerineenpotje maakt producten met enkel natuurlijke en biologische ingrediënten. Zij vinden het belangrijk dat je weet wat er allemaal in je deodorant zit en daarom zijn hun labels geschreven in duidelijke taal. Lekkerineenpotje's producten zijn 100% geschikt zijn voor veganisten en vegetariërs. De producten zijn niet alleen op plantaardige basis maar worden ook absoluut niet op dieren getest.

 

Werfzeep (Nederland)

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. Al hun zepen zijn plantaardig, palmolievrij en met liefde gemaakt. Wat Werfzeep betreft ligt de kracht van een goede, verzorgende zeep bij de basis: de plant. Werfzeep werkt alleen met biologische ingrediënten met een goede herkomst en voegen geen onnodige stoffen toe. Voor hun ingrediënten werken ze samen met telers die dezelfde overtuiging hebben en daarbij plukken ze een deel van de planten in hun geliefde Wickenburghse bos, vlakbij Utrecht.

 

Botma & van Bennekom (Nederland)

In 2016 is Botma & van Bennekom in het tuinhuisje van Rianne tot leven gekomen. Uit liefde voor het goede uit de natuur en onze huid zijn Rianne Botma en Simone van Bennekom hun zoektocht begonnen. Aangezien je huid je grootste orgaan is, vinden zij dat het belangrijk is om producten te kiezen die ook daadwerkelijk iets goeds voor je huid kunnen betekenen. Botma & van Bennekom maken alle producten met hun eigen handen en kiezen alle ingrediënten zorgvuldig uit. Zo werken ze alleen met plantaardige oliën en boters.

 

Fair Squared (Duitsland)

Fair Squared biedt cosmetica en hygiëne producten met eerlijk verhandelde en natuurlijke ingrediënten. Fair Squared staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families. Fair Squared staat voor eerlijke deals met een eerlijke behandeling van iedereen die betrokken is bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.The Humble Co. (Zweden)

The Humble Co gelooft dat als we het geluk hebben om in een welvarend deel van de wereld te worden geboren, het onze plicht zou moeten zijn om voor de minder bedeelden te zorgen. Veel kinderen zullen nooit producten voor mondverzorging bezitten en we putten natuurlijke hulpbronnen uit en vullen de oceanen met gebruikte producten. The Humble Co. is opgericht om producten te maken die goed zijn voor jou en de planeet. Een deel van elke aankoop gaat naar het financieren van projecten ten behoeve van kinderen in nood.

 

Croll & Denecke (Duitsland)

Croll & Denecke is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van ruwe natuurlijke sponzen uit de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Duurzaamheid en milieuvriendelijk gebruik van grondstoffen uit de zee via traditionele formules zijn fundamentele elementen van de bedrijfsfilosofie van Croll & Denecke. 

 

Not The Norm (Verenigd Koninkrijk)

Not The Norm biedt een klein assortiment producten geselecteerd en ontwikkeld om een echt verschil maken in het leven van mensen. Alle producten die ze verkopen zijn veilig, natuurlijk en effectief. Niet alleen kunnen de supplementen en huidverzorgingsproducten die Not The Norm heeft gekozen je leven helpen transformeren, ze hebben vaak ook een verhaal. Not The Norm wordt gerund door de Londense moeder Tania.

 

Uniekje (Nederland)

Uniekje maakt duurzame kwalitatieve sieraden die met de hand zijn gemaakt door Marjolein uit Enschede. Alle sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal en worden met liefde en zorgvuldigheid gemaakt. Marjolein kiest ervoor om met roestvrij staal te werken omdat het een duurzaam materiaal is, niet verkleurd, tegen water kan en geschikt is voor een gevoelige huid. 

 

LinellStudio (Litouwen)

LinellStudio is het kleine bedrijf van Gusté uit Lithouwen. Met LinellStudio creëert zij slowfashion voor betaalbare prijzen. Gusté maakt alle kleding zelf met de hand van lokaal verwerkt biologisch linnen. Litouwen heeft een lange traditie in het produceren van hoogwaardige linnen stoffen.

 

We Love The Planet (Nederland)

Bij We Love The Planet vinden ze het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt. Daarom staan ze er ook op om bij elk product dat zij maken, elke bestelling die zij inpakken, elke handeling die zij verrichten de meest natuurlijke en verantwoorde manier te kiezen. Ze laten je op een bewuste manier genieten met steeds dezelfde gedachte: We Love The Planet!

 

Lamazuna (Frankrijk)

Lamazuna is in 2010 opgezet door de 32e jarige Laëtitia uit Frankrijk. Inmiddels bestaat het team uit 13 mensen en zijn zij wereldwijd populair. Lamazuna heeft dan ook als doel zoveel mogelijk plastic shampooflessen, deodorants, tandpastatubes, tampons, wattenstaafjes, wattenschijfjes te vervangen door hun ecologische Lamazuna producten.

 

If You Care (Verenigde Staten)

BoWeeVil (Nederland)

Marley's (Nederland)

Lunchskins (Verenigde Staten)

LoofCo (Verenigd Koninkrijk)

Ecoffee Cup (Verenigde Staten)

Anaé (Frankrijk)

La Droguerie Ecologiqué (Frankrijk)